INNER WHEEL ARNHEM GELDRIA

 24 maart swingende Lock Down Bingo

Opbrengst volledig voor de voedselbank Arnhem!

 

Op woensdag 24 maart vanaf 20.00 uur organiseert Inner Wheel Arnhem Geldria een swingende Lock Down bingo! 
De opbrengst daarvan is volledig bestemd voor de Voedselbank Arnhem. Doe jij ook mee en koop je 2 of meer kaarten?

De bingo kun je spelen vanuit je luie stoel via zoom. Het is aan te raden mee te spelen via je laptop (indien beeld en geluid geïnstalleerd) voor een optimaal effect.
De bingo wordt begeleid door niemand minder dan Wouter Janssen van Sportsbar ’t Huys in Arnhem. Hij is genomineerd voor “Beste ondernemer van Arnhem 2020” en hij gaat zich 100% inzetten om onze Lock Down bingo tot een groot succes te maken!

Vanaf 19.30 is de virtuele bar met DJ al open, zo kunnen we testen of alles werkt voor de deelnemers en kun je alvast in de stemming komen. En mocht het niet lukken, dan kun je bellen naar de hulplijn, en zullen we je helpen om binnen te komen. Het nummer van de hulplijn tref je aan in de mail met bingokaarten (na betaling).

We spelen 2 rondes, die afgewisseld worden met heerlijke muziek, een swingende Lock Down bingo!
De hoofdprijs, echt een kanjer, kun je winnen in de 2e ronde. En we mogen het verklappen: een compleet WEEKEND met een heuse CABRIO op stap, lekker toeren in de lente!

Een bingokaart kost €20 en daarmee kun je het spel helemaal meespelen (2 rondes) en heb je een supergezellig avond! En….. er zijn naast die kanjer van een hoofdprijs nog vele andere mooie prijzen te winnen, dankzij onze geweldige sponsoren! Maar liefs 3 tot 4 prijzen per ronde èn niet te vergeten niet te versmaden poedelprijzen!

De kaarten zijn per stuk of een veelvoud daarvan verkrijgbaar via de volgende link: http://sportsbarthuys.nl/innerwheelarnhemgeldria
Na je bestelling krijg je de bingokaart(en) direct digitaal toegestuurd (per stuk) en kun je je gaan verheugen op een heerlijk avondje.

De Voedselbank Arnhem helpt de armste mensen in de regio Arnhem aan voedselpakketten. En als distributiecentrum voorzien zij zo’n 20 voedselbanken in Gelderland en in het oostelijk deel van Utrecht van voedsel.
Zie http://voedselbankennederland.nl/wpcontent/uploads/2020/03/HVN_20200303_middag.mp4.

Juist in deze Coronatijd kunnen zij onze steun extra goed gebruiken. Niet alleen om te zorgen voor voldoende voedselpakketten voor het toenemend aantal mensen wat in deze tijd een beroep op de voedselbank doet, maar ook voor onderhoud van vrachtwagens voor de distributie. En dat in een tijd dat de aanvoer van eten vanuit restaurants stil is komen te liggen. De voedselbank kan jouw steun juist nu dus extra goed gebruiken!

De kosten van de bingo worden volledig gesponsord en we hebben een prachtig prijzenpakket, waardoor de opbrengst van de kaarten helemaal ten goede komt aan de Voedselbank Arnhem.
Juist nu is iedere gift van harte welkom! Laten wij samen zorgen dat ook onze armste medeburgers in en rondom Arnhem in deze barre tijd voldoende te eten hebben!
Namens Inner wheel Arnhem Geldria wensen we je een spetterende en swingende avond! 

Inner Wheel Arnhem Geldria is een serviceclub van zelfbewuste en maatschappelijk betrokken vrouwen die de wereld een beetje beter willen maken. Dit doen we door het verlenen van financiële en fysieke steun aan goede doelen en aan elkaar. Jaarlijks organiseren we een aantal projecten waarvan de opbrengst gaat naar een van tevoren gekozen goed doel. Ook in corona tijd willen we laten zien dat we verbonden blijven en in onze projecten en activiteiten waarde hechten aan rechtvaardigheid en gelijke kansen. Voor iedereen, ongeacht afkomst, ongeacht geaardheid, ongeacht beperking.
Dit jaar is een belangrijk goed doel de Voedselbank Arnhem.

Onze sponsoren