INNER WHEEL ARNHEM GELDRIA

Graag wil ik jullie voorstellen aan Jasmine van de Sweet Honey Bakery

Jasmine heeft vroeger bij mijn jongens op school gezeten en is naast een lieve spontane prachtige meid ook nog eens een geweldige taartenbakster!

Dus wie is Jasmine?

Hi! Ik ben Jasmine. Van jongs af aan kun je me vinden in de keuken met mijn handen in het deeg en marsepein. Vanaf mijn 7e jaar verkoop ik mijn taarten aan mijn vaste klantenkring. Ik ben opgegroeid in een grote horecafamilie. Koken en bakken is mij met de paplepel ingegoten. Op mijn 18e ben ik naar London verhuisd om de opleiding ‘Culinary arts’ te volgen. Daar heb ik les mogen krijgen van de strenge chefs van ‘Le Cordon Bleu’. Ik ben de jongste leerling ooit die deze opleiding met succes heeft afgerond. Tijdens mijn opleiding in London ben ik gescout als ‘nieuw talent’ door mijn grote voorbeeld, meesterpatissier ‘Dominique Ansel’. Een aanbieding voor een baan bij deze getalenteerde patissier in New York, heb ik na heel lang nadenken toch afgeslagen. Nederland is mijn land en Arnhem is mijn stad. Daarom heb ik nu mijn eigen foodstand in Foodhall Arnhem.

Ook voor Valentijnsdag heeft Jasmine  een heerlijke taart bedacht 🥰

Liefde maakt blind, ben jij nu ook op slag verliefd op deze Red Velvet Valentijnstaart? Bestel hem dan voor Valentijnsdag voor jezelf en je geliefde. Je kan hem natuurlijk ook alleen opeten of delen met de mensen die je lief hebt.
Het taartje is voor ongeveer 2 tot 4 personen. Hij kost €16,50

Bestellen via: jasmine@sweethoneybakery.nl

 

Afhalen bij de Foodhall Arnhem op 13 en 14 februari van 10u tot 12u.

Natuurlijk maakt Jasmine ook nog vele andere heerlijke taarten. Denk vooral aan de geweldige persoonlijke heerlijk verjaardagstaarten!

x Marlies